Sorteer op
 • Hondentouw Funny Aapje
  Hondentouw Funny Aapje
  € 15,95
 • Suede Hondenspeelgoed met Petfles
  Suede Hondenspeelgoed met Petfles
  € 14,95
 • Hondenspeelgoed Bot
  Hondenspeelgoed Bot
  € 17,95
 • Teckel Teddy
  Teckel Teddy
  € 39,95

Hondenspeelgoed voor teckelsSpeelgoed van restjes stof en vulling: duurzaam en plezierig!

Ben je op zoek naar uniek hondenspeeltje dat niet alleen duurzaam is, maar ook nog eens veel plezier biedt voor jouw trouwe viervoeter? Jeppieteckel creëert hondenspeelgoed gemaakt van de restjes stof en vulling van onze eigen handgemaakte hondenslaapzakken. Doordat wij gebruik maken van reststoffen die we anders zouden weggooien, kunnen wij unieke stukken creëren die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook betaalbaar blijven. Onze passie voor honden en duurzaamheid brengen we samen in elk stuk speelgoed dat we maken.


Laat het spelen beginnen!

Ons hondenspeelgoed wordt met de grootste zorgvuldigheid gemaakt. De reststoffen worden zorgvuldig gekozen op basis van kwaliteit en duurzaamheid.Verwen jouw harige vriend én draag bij aan een duurzamer milieu door te kiezen voor ons originele hondenspeelgoed van restjes stof en vulling.


Hondenslaapzakken

Bij Jeppieteckel maken we handgemaakte hondenslaapzakken voor teckels. De slaapzakken voor honden zorgen ervoor dat jouw teckel zich heerlijk kan nestelen en volledig kan ontspannen. De slaapzak wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en is aan de binnenzijde voorzien van zachte fleece stof. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over vlekken en vuil. De slaapzak is gemakkelijk schoon te maken en kan in de wasmachine gewassen worden. Fris en schoon, klaar voor het volgende dutje van jouw trouwe viervoeter!

Goede slaap is essentieel voor het welzijn en comfort van je hond. Investeer in een hoogwaardige hondenslaapzak. Een perfecte slaapzak door te kiezen voor duurzaamheid, optimaal comfort, stijlvol design en onderhoudsgemak. Wist je dat wij ook een perfect passend hondenkussen voor de slaapzakken kunnen maken? Zo ligt je trouwe viervoeter en pas écht comfortabel bij! En bij goede slaap hoort voldoende energie gedurende de dag! Energie om te spelen met de leukste hondenspeeltjes gemaakt van restjes stof. 

De hondenslaapzakken zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en materialen. Passend bij jouw hond en jouw interieur. En waar producten handgemaakt worden, houden we reststoffen over. Van deze restjes stof en vulling maken we met veel plezier speelgoed voor jouw teckel! We gooien het liefst niets weg, en maken er graag jouw viervoeter weer blij mee.

Bekijk hier onze hondenslaapzakken

© 2019 - 2024 Jeppieteckel - Online Nederlandse teckel winkel voor teckelliefhebbers en teckeleigenaren. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel