Over ons

Bij Jeppieteckel draait alles om de liefde voor teckels en het vakmanschap van handgemaakte producten.

Mijn passie begon begin 2020. Ik ben toen samen met mijn zus hobbymatig begonnen met het creëren van unieke items waaronder de handgemaakte jute tassen, wandborden voor hondenriemen, vlaggenlijnen en bandana’s waarbij de teckel centraal staat. Langzamerhand is het assortiment uitgebreid met allerlei leuke unieke teckel items.

De merknaam Jeppieteckel is afgeleid van de namen van onze eigenwijze teckels Jet & Pien.

In 2022 is mijn zus gestopt en ben ik (Manja) zelf verder gegaan met Jeppieteckel. Dat was even zoeken voor mij hoe ik weer invulling ging geven aan de webshop want ik was altijd gewend om gezellig samen met zuslief ideeen te opperen en te overleggen.

Ik ben altijd creatief aangelegd, en omdat mijn kaninchen teckeltje Jet altijd onder dekens en kussens kruipt ben ik begonnen met het maken van een hondenslaapzak voor haar. Dit bleek een succes! Jet is er niet meer uit weg te slaan en denkt dat elke slaapzak die ik nu maak voor andere teckels voor haar is. Ze weet niet hoe snel ze er in moet kruipen!

Al snel kwamen de ideeën en groeide mijn ambitie. Klanten kunnen nu hun eigen slaapzak samenstellen. Elke slaapzak wordt door mij met veel liefde en zorg met de hand gemaakt. Daarbij maak ik gebruik van hoogwaardige materialen om zo langdurige kwaliteit te garanderen.

Jeppieteckel is uitgegroeid tot een gevestigd merk dat bekend staat om zijn handgemaakte hondenslaapzakken. En daar ben ik stiekem best een beetje trots op.

Laat Jeppieteckel een glimlach op het gezicht van je teckel én jou toveren!

© 2019 - 2024 Jeppieteckel - Online Nederlandse teckel winkel voor teckelliefhebbers en teckeleigenaren. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel