Over ons

Wat leuk dat je een bezoek brengt aan Jeppieteckel. Dé webshop voor teckel liefhebbers! In onze webwinkel vind je allerlei teckel leuks voor je viervoeter, maar ook voor het personeel/baasje van de teckel! Producten waar je blij van wordt, of waar je een ander blij mee kunt maken. Een aantal van onze producten zijn handgemaakt en dus uniek.

 

Teckel cadeautjes

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een teckel liefhebber of voor jezelf? Dan ben je bij Jeppieteckel aan het juiste webadres! Persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk. Indien gewenst pakken we je bestelling tegen een kleine vergoeding feestelijk voor je in! 

 

Wie zijn wij?

Wij (Manja & José) zijn 2 zussen en gek op onze eigenwijze roodharige kaninchen teckels Jet & Pien. Regelmatig komen we bij elkaar zodat Jet & Pien gezellig met elkaar kunnen spelen. Dit kan een uitje naar het bos zijn, een weekend naar de camping, of gezellig bij elkaar op koffie visite. 

In november 2019 kwamen wij op het idee om praktische, leuke en stoere teckel accessoires te gaan maken, en zijn we gestart met het maken van onze jute tassen, wandborden voor de hondenriem, vlaggenlijnen en bandana's. 

Onze merknaam Jeppieteckel is afgeleid van de namen van onze eigenwijze teckels Jet & Pien.

De webshop wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe items. Op de hoogte blijven? Volg ons via Facebook, Instagram of Pinterest. Wij posten daar regelmatig onze nieuwe producten, geven je
af en toe een kijkje achter de schermen en laten je weten op welk evenement of welke beurs je ons kan tegenkomen.

Heb je een vraag of ben je op zoek naar iets wat niet in onze webshop staat? Laat het ons weten via e-mail info@jeppieteckel.nl, wij helpen je graag!

Heel veel kijk- en shop plezier bij Jeppieteckel.

 

Lieve teckel groetjes,
Manja en José

En een knuffel van Jet & Pien

© 2019 - 2023 Jeppieteckel - Online Nederlandse teckel winkel voor teckelliefhebbers en teckeleigenaren. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel