1. ALGEMEEN
1.1 Op al onze leveringen, diensten en aanbiedingen zijn de volgende voorwaarden van toepassing.

1.2 Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
 

2. PRIJZEN
2.1 Alle prijzen zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

 

3. VERZENDKOSTEN
3.1 Voor verzending van de producten brengt Jeppieteckel verzendkosten in rekening. De verzendkosten kunnen per product verschillen, afhankelijk van het formaat en gewicht. In het winkelmandje vind je de juiste verzendkosten.

Bij een bestelling vanaf €100,- (binnen Nederland) zijn de verzendkosten gratis.

Wil je je bestelling zelf ophalen in Scherpenzeel (Gld) zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen?
Dat kan! Gebruik dan de kortingscode 3925 zodat er geen verzendkosten doorberekend worden. Je ontvangt van ons een mail wanneer je je bestelling kan ophalen.

 

4. BETALING
4.1 Na een bestelling en betaling ontvang je een factuur per e-mail met daarin een overzicht van je bestelling en de totale kosten, inclusief verzendkosten.

4.2 Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling. Je kunt je bestelling betalen via iDEAL, Creditcard, Apple Pay, Bancontact, KBC/CBC, Belfius of achteraf betalen via Klarna.
Voor achteraf betalen via Klarna worden er kosten in rekening gebracht (€1,00 + 2,99% per transactie)
Voor alle andere betaalopties worden GEEN kosten in rekening gebracht.

 

5. LEVERING
5.1 Na betaling wordt iedere bestelling zo snel mogelijk aangeboden bij PostNL. Onze verzenddagen zijn maandag, woensdag en vrijdag. PostNL bezorgt in de regel de volgende dag. Voor verzenden naar het buitenland gelden andere tarieven en langere levertijden.

5.2 Jeppieteckel is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door PostNL.

5.3 Bestellingen via de pakketservice van PostNL worden 2 keer aangeboden. Daarna laat PostNL een afhaalbericht achter, en kun je de bestelling (gedurende drie weken) bij het dichtstbijzijnde postkantoor ophalen.
 

6. RETOURNEREN
6.1 Je hebt recht op een zichttermijn van 14 dagen. Dat houdt in dat je een product binnen 14 dagen na aflevering kunt retourneren.

6.2 Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het product onbeschadigd is. Ze dienen tevens vooraf kenbaar gemaakt te worden aan Jeppieteckel, info@jeppieteckel.nl.

6.3 De verzendkosten voor retourneringen zijn voor rekening van de klant.

6.4 Na ontvangst van de retourzending zal Jeppieteckel het betreffende bedrag zo snel mogelijk terugstorten op je bankrekening. 
 

7. Cadeaubonnen
Cadeaubonnen van Jeppieteckel zijn tot één jaar geldig na de uitgiftedatum en niet inwisselbaar tegen contanten.
 

8. AANSPRAKELIJKHEID
8.1 De afgeleverde artikelen bezitten die eigenschappen die je op grond van de overeenkomst bij normaal gebruik mag verwachten. Eventuele klachten kun je schriftelijk of per e-mail (info@jeppieteckel.nl) aan ons voorleggen.

8.2 De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Jeppieteckel kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Jeppieteckel is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.

8.3 Jeppieteckel is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door Jeppieteckel zo spoedig mogelijk worden aangepast.

8.4 Jeppieteckel kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

8.5 Jeppieteckel is nooit aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, direct of indirect, die na levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan jou, aan zaken van jou, aan gezinsleden, aan zaken van gezinsleden, aan derden of zaken van derden.
 

9. PRIVACY-STATEMENT
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door Jeppieteckel gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

 

10. VRAGEN
Jeppieteckel streeft naar tevreden klanten. Vragen of klachten over de producten van Jeppieteckel zijn altijd welkom en ontvangen wij graag per e-mail: info@jeppieteckel.nl

 

11. GESCHILLEN
Op alle rechtsbetrekkingen waarbij Jeppieteckel partij is, is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing. Jeppieteckel en de klant zullen pas dan een beroep op de rechter doen nadat zij zich tot het uiterste hebben ingespannen een geschil in onderling overleg te beslechten.

 

12. Identiteit van de ondernemer
Jeppieteckel, Geerhoek 10 3925 WJ Scherpenzeel  +31 (0)6 147 154 51 / +31(0)6 222 611 79
info@jeppieteckel.nl Kvk-nummer 76543188 Btw-identificatienummer: NL860666967B01

 

 

 

 

© 2019 - 2021 Jeppieteckel - Online Nederlandse teckel winkel voor teckelliefhebbers en teckeleigenaren. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel