Collectie teckel wenskaarten Jeppieteckel

Bestel de mooiste teckelkaarten bij Jeppieteckel

Maak kennis met onze collectie teckelkaarten

Ben jij een liefhebber van teckels en op zoek naar prachtige teckelkaarten voor elke gelegenheid? Dan ben je bij jeppieteckel aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreide collectie teckelkaarten aan. Of je nu iemand wilt feliciteren, bedanken of gewoon wilt laten weten dat je aan ze denkt, onze teckelkaarten zijn perfect om jouw boodschap over te brengen. Laat je betoveren door onze unieke designs en bestel vandaag nog jouw favoriete teckelkaarten!


Voeg een vleugje teckelliefde toe aan elke gelegenheid

Bij jeppieteckel zijn we ervan overtuigd dat het ontvangen van een kaartje altijd een glimlach op iemands gezicht tovert. En wat is er nu leuker dan iemand verrassen met een schattige teckel op zijn verjaardag of tijdens een feestelijke gelegenheid? Onze teckelkaarten brengen gegarandeerd vreugde en zijn geschikt voor jong en oud.

Daarnaast willen we benadrukken dat onze kaarten niet alleen perfect zijn om cadeau te doen, maar ook leuke decoratie kunnen vormen in jouw eigen huis. Hang ze bijvoorbeeld op aan de muur in mooie fotolijstjes of gebruik ze als onderdeel van je interieur. Zo haal je de charme van teckels naar binnen en geniet je dagelijks van deze lieve viervoeters.


Onze collectie teckelkaarten

Bij jeppieteckel hechten we veel waarde aan diversiteit en originaliteit. Daarom hebben we een variëteit aan teckelkaarten verzameld die elk op hun eigen manier uniek zijn. Onze collectie omvat onder andere:


Ruwhaarteckel Frits van mevrouw Emmer

De charmante ruwhaarteckel Frits is vereeuwigd op deze prachtige kaart door mevrouw Emmer. Met zijn guitige blik en schattige snorharen is Teckel Frits de ideale metgezel om iemand mee te verrassen.

Bekijk hier de Teckel Frits kaarten


Teckelkaarten van Yon Prüst

Yon Prüst heeft een serie prachtige allerliefste kaarten van teckels gemaakt die stuk voor stuk ontzettend lief zijn. Haal deze unieke kaarten in huis om jouw boodschap in teckelstijl te versturen.

Bekijk hier de kaarten van Yon


Vrolijk kwispelend teckeltje van de illustrator WentikArt

Deze speelse kaart met een vrolijk kwispelende teckel is het werk van illustrator WentikArt. De levendige groene kleur en opgewekte uitstraling van het teckeltje zorgen ervoor dat deze kaart altijd een glimlach op het gezicht tovert.

Bekijk hier de kaart van WentikArt


Kleurrijke kaart met teckel van de illustrator EchtMiek

Wil je iemand laten weten dat je aan ze denkt? Dan zijn de vrolijke kleurrijke kaarten met teckel, ontworpen door EchtMiek, perfect voor jou. Deze prachtige unieke illustratie zal zeker warmte en vreugde brengen bij degene die hem ontvangt.

Beijk hier de kaarten van EchtMiek


Bestel vandaag nog jouw favoriete teckelkaarten

Kun jij ook niet wachten om iemand blij te maken met één van onze prachtige teckelkaarten? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog jouw favoriet kaart met teckeldesign bij jeppieteckel! 

© 2019 - 2024 Jeppieteckel - Online Nederlandse teckel winkel voor teckelliefhebbers en teckeleigenaren. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel