Retourneren en ruilen

Toch niet tevreden over het bestelde product of wilt u het ruilen?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Jeppieteckel geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@jeppieteckel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ruilen

Wilt u uw bestelling ruilen voor een ander artikel of een andere maat? Dat is geen probleem. 
U kunt hiervoor contact opnemen met Jeppieteckel via info@jeppieteckel.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.
 

Verkeerd bezorgadres doorgegeven

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@jeppieteckel.nl of telefonisch via (06) 147 154 51. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen!
 

Retouradres

Jeppieteckel
Geerhoek 10
3925 WJ Scherpenzeel
Nederland

© 2019 - 2023 Jeppieteckel - Online Nederlandse teckel winkel voor teckelliefhebbers en teckeleigenaren. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel